Tjäna pengar föreningen

Mycket enklare att tjäna pengar för föreningar

Hos oss har ni en personlig kontakt som hjälper er hela vägen för att tjäna pengar för föreningar – från att organisera och starta en försäljning till sortering och leverans.

Att administrera försäljning för en hel förening kan vara en ordentlig utmaning. Vi på Newbody Family har lång erfarenhet av att hjälpa föreningar att tjäna pengar. Och har jobbat i många år för att göra processen så enkel och problemfri som möjligt.

Pengar till föreningen

En kontakt hela vägen

Som kanslist eller klubbordförande får man ofta i uppgift att starta och organisera en försäljning. Från dag 1 kommer ni att ha en enda kontaktperson som hjälper dig hela vägen. Han eller hon åker gärna ut och träffar dig, ledare och föräldrar, hjälper er att organisera och sätta upp försäljningen för alla lag – inklusive webbsidor - så att ni kommer igång och inte har frågetecken. Vill ni tjäna pengar till klassen så har vi lösningar även där.

Tjäna pengar till förening

Vad kan vi erbjuda er?

Vi erbjuder inte mest pengar per paket, eftersom det inte är särskilt intressant. Det som räknas är summan av er totala försäljning och hur mycket tid ni måste lägga ner. Vi har satt låga priser per paket. Det har nämligen visat sig ge högre totalförsäljning. De ofta återkommande kunderna känner till våra produkter sedan tidigare och handlar gärna ett eller två paket extra, vilket gör det enklare att tjäna pengar för föreningar. Snabbt kan det gå dessutom. Vi har processerna på plats och hjälper er hela vägen. Om fyra veckor kan ni ha pengarna på kontot.

Sälj för föreningen

Enkelt, enklare, enklast.

Vi på Newbody Family har djupa rötter i föreningslivet, de flesta av våra medarbetare är dagligen aktiva i idrottsrörelsen och är vana vid att tjäna pengar till laget. Vi vet hur positivt föreningslivet är, men också dess baksidor. Vårt mål är att er förening ska tjäna in så mycket som möjligt, så ofta som möjligt – med så lite jobb och strul som möjligt för dig som är Administratör. Till exempel när leveransen kommer är alla lådor märkta med lagets och Säljarens namn. Ja, till och med fakturorna är uppdelade lagvis, för att göra administrationen enklare.

I HK Aranäs jobbar vi med långsiktiga relationer. Vi har valt att jobba med Newbody och är otroligt nöjda. Ett välkänt varumärke med bra kvalité gör att vi har kunder som ringer och frågar om vi inte ska sälja snart!

Johan Falk, Klubbchef HK Aranäs

Södra Umeå Ryttarförening

Målet är att vara en förening som är lite av ett andra hem

Lager Newbody Family

Allting finns på vårt lager

Allt som finns i katalogen ni använder för att sälja, kommer också att finnas för leverans inom en vecka. Det är vår modell. Vi vet själva, har man 20 lag som säljer i en förening, blir restnoteringar, fel i modeller, färger och storlekar en mardröm för den stackare som är Administratör och ska reda ut allting i efterhand.

Produkter för föreningar

Ingen ensamrätt.
Inget tvång.

Vi knyter inte upp er för att bara sälja våra produkter. Inga flerårskontrakt där ni förbinder er att bara sälja våra produkter. Inga miniminivåer. Att tvinga in föreningar i ett hörn, gillar vi inte. Tvärtom, prova gärna våra konkurrenter. När ni vill, finns vi här med storsäljande, omtyckta kvalitetsprodukter och ett välsmort service- och supportmaskineri. Så välkomna tillbaka, när ni vill. 

Besluta om att tjäna pengar för föreningen

Råd till klubbstyrelsen 

Ofta är det styrelsen som fattar beslut om att tjäna pengar för föreningar och starta försäljning. Efter många år i föreningslivet har vi sett att det kan bli fel om styrelsen inte lyssnat på sina medlemmar och frågat dem vad de VILL sälja. Om medlemmarna inte tror på det de ska sälja, så blir resultatet sällan särskilt bra. Ju högre motivation de känner, desto bättre blir resultatet. Vill ni prova på att tjäna pengar till laget så har vi samma upplägg även där.

Vill ni börja sälja? Eller kan vi hjälpa dig med något?

När passar det bäst att sälja? Hur kan ni tjäna så mycket pengar som möjligt? Med över 35 års erfarenhet vet vi vad som funkar.