Tjäna pengar laget

Tjäna pengar till laget!

Att tjäna pengar till laget digitalt är enkelt, smart och omtänksamt. Med hjälp av en länk kan ni snabbt nå ut till nya och gamla köpare digitalt – kan det bli smidigare?

Tjäna pengar till laget via sociala medier, mail eller sms och börja se fram emot träningslägret eller cupen redan nu. 

Pengar till laget

Drömmar och mål tar inte rast. 

Ni kan enkelt tjäna pengar till laget i webshoppen. Det är lätt att dela med sig av en länk eller QR-kod på sociala medier, sms eller via mail så ni kan nå ut till ännu fler köpare. Smidigt för de med släkt och vänner en bit bort! 96% av våra kunder är nöjda med kvaliteten och 98% rekommenderar Newbody Family vidare till sina nära och kära och köper gärna ett eller två paket extra – just för att produkterna är prisvärda. 

Bele Barkarby Fotboll F10

Så enkelt och smidigt att sälja!

Tjäna pengar till laget

Snittförtjänsten är 16 450 kr för varje säljomgång. 

Newbody Familys produkter håller hög kvalitet och är lättsålda. Vi erbjuder inte mest pengar per paket – men vi tänker att summan av er totala försäljning och tiden ni lägger ner är det viktiga. Vår erfarenhet visar tydligt att lagen tjänar mer pengar på att vi håller priserna per paket låga.

Tjäna pengar åt ditt lag

Allt finns på vårt lager. 

Allt som finns i katalogen och det ni använder för att sälja, finns på lager och är klart för leverans inom en vecka. Det är vår modell. Vi vet också att om man har många säljare i laget kan restnoteringar, fel i modeller, färger och storlekar bli en mardröm för den stackare som är Administratör och ska reda ut allting i efterhand. 

Pengar till laget

Enkla, genomtänkta och erfarna.

Vårt mål är att ert lag ska tjäna pengar och åka den där cupen så fort och ofta som möjligt, med så lite jobb och strul som möjligt. Vi finns vid eran sida hela vägen från dröm till verklighet – bara ett samtal bort. Vill ni tjäna pengar till klassen så har vi lösningar även där.

Om ni sålt med oss på Newbody Family tidigare finns ert värdefulla nätverk av köpare sparat på ert konto hos oss. Som ni hör – vi har alla processerna på plats, och om fyra veckor kan ni ha pengarna på kontot. 

Sälj produkter för laget

Ingen ensamrätt.
Inget tvång.

Vi knyter inte upp lag för att endast sälja våra produkter. Inga flerårskontrakt där ni förbinder er att bara sälja Newbody Family och inte heller några miniminivåer. Att tvinga in lag i ett hörn, gillar vi inte. Tvärtom, prova gärna våra konkurrenter. När ni vill, finns vi här med storsäljande, omtyckta kvalitetsprodukter och ett välsmort service- och supportmaskineri. Ni är välkomna tillbaka till oss – när som helst.  Vill ni prova på att tjäna pengar till föreningen så har vi samma upplägg även där.

Vill ni börja sälja? Eller funderar du på något?

Hur snabbt vill ni komma igång? Hur mycket pengar vill ni tjäna? Hör av dig så hittar vi det bästa försäljningsupplägget för just din klass, ditt lag eller din förening.