SÄLJS BARA AV NEWBODY FAMILY

Home Seremonies

Ljus, tvål, doftljus och heminredning som ger lyxigare glans åt vardagen.
Inspired by Scandinavian nature.
Made in Sweden. 

Skön stämning hemma till salu 

Home Seremonies är en kollektion med doftljus, tvålar, handcreme, stearinljus och servetter. 90% är svensktillverkat och har skandinavisk design. Attraktiva och lättsålda prylar som sprider stämning som skapar lite guldkant på vardagens alla små stunder.

PASSAR SOM PRESENT

Bättre kvalitet och bättre pris

Vi ställer ett avgörande krav på alla produkter inom Newbody Family. De ska kunna säljas till ett mycket lägre pris, än vad en produkt med samma kvalitet kostar i butik. Så vi har tagit bort alla mellanhänder. Prisvärda produkter skapar nöjda kunder. Och nöjda kunder handlar igen. Det vinner alla på.

Svanenmärkt och schysst 

90% av våra produkter är tillverkade i Sverige och använder bara material som är hållbara och skonsamma för miljön och hälsan. Tvålarna är t ex fria från paraben och silikon. Doftljusen har lång brinntid och är gjorda av veganskt sojavax, dess dofter är hämtade direkt från ledande tillverkare i parfymhuvudstaden Grasse i Frankrike. Ingen palmolja, palmvax eller paraffin. Inga av våra produkter är testade på djur och de är veganska.

Mer att välja på så att du gärna återkommer igen

Vårt mål är att alltid ha ett antal nyheter i vårt sortiment inför varje ny säsong. På så vis finns det alltid något nytt att välja på även för de mest trogna kunderna. Vi har bland annat uppdaterat vårt heminrednings sortiment med två väldoftande Aromaset. Perfekt för alla som älskar att mysa till det med doftljus och rumsdofter.

Är du nyfiken på Home Seremonies-sortimentet?
Nu hittar du alla våra varumärken i samma katalog!

Vill ni börja sälja? Eller funderar du på något?

Hur snabbt vill ni komma igång? Hur mycket pengar vill ni tjäna? Hör av dig så hittar vi det bästa försäljningsupplägget för just din klass, ditt lag eller din förening.