ORIGINALET SEDAN 1987

Newbody

Omtyckta basplagg, och smarta funktionsplagg – produkterna i Newbodys sortiment är sådant som alla använder, behöver och vill ha. 

Sälja Newbodys kläder är lätt

Hundratusentals människor har på sig Newbody-kläder varje dag. De är välkända för skön kvalitet, bra passform, slitstyrka och hållbarhet. 

Vi höjer kvaliteten hela tiden

Vi har alltid velat överraska slutkunden med att ha oväntat hög kvalitet på alla plagg. Det är sådant som gör att era kunder kommer tillbaka och vill köpa ännu mer. Och ju fler plagg vi säljer desto mer feedback får vi så att vi hela tiden kan höja produktkvaliteten. Det är så vi kan ge era kunder mer kvalitet än de betalar för. 

Bra produkter säljer sig själva 

När Newbody startades lades ribban högt. ”Vi ska bara ha nöjda kunder”, var ledordet. ”Vi ska bara sälja produkter som är så prisvärda och har så hög kvalitet att slutkunderna kommer tillbaka och vill köpa mer”. Det kommer vi aldrig att ändra på. 

ALLTID 1 ÅRS GARANTI

Ett års kvalitetsgaranti

Vi säljer inte vad som helst. För att era kunder ska bli nöjda och komma tillbaka ställer vi stenhårda krav på material, sömmar och förmågan att hålla färg och form. Vi testar varenda leverans och lämnar ett års kvalitetsgaranti på alla plagg vi säljer. 

Mer prisvärt kan det inte bli

Era köpare ska känna att de gör ett fynd. Tack vare att vi inte har några mellanhänder, kostar produkterna ungefär 50 % av vad en likvärdig produkt hade kostat i butik. Slutkunden får mer kvalitet för mindre pengar.

Ett levande sortiment är ett lättsålt sortiment.

Vi jobbar ständigt med att förbättra vårt sortiment och i år vågar vi påstå att ett riktigt bra sortiment har blivit ännu bättre. Har du varit med och sålt ett tag kommer du att känna igen vår goda kvalité och prisvärdhet i de nya produkterna. Vi ändrar inte på det som är bra, vi adderar bara nya valmöjligheter så att ni alltid ska ha något nytt att sälja - även till gamla trogna kunder.

Är du nyfiken på Newbody-sortimentet?
Nu hittar du alla våra varumärken i samma katalog!

Vill ni börja sälja? Eller funderar du på något?

Hur snabbt vill ni komma igång? Hur mycket pengar vill ni tjäna? Hör av dig så hittar vi det bästa försäljningsupplägget för just din klass, ditt lag eller din förening.