Tjäna pengar genom försäljning

Det smidigaste sättet att tjäna pengar

När ni bestämt er är allt förberett. Det ska gå snabbt och smidigt att tjäna pengar genom försäljning till det ni behöver eller för att uppnå era drömmar och mål.

SJÄLEN I NEWBODY FAMILY

Ingen ska
hamna utanför

I mer än 35 år har vi hjälpt klubbar och klasser att uppnå sina drömmar och mål, till exempel att åka iväg tillsammans, på en cup, klassresa eller ett träningsläger. Den bistra sanningen är tyvärr att ett av tio barn inte har råd att åka med. Det vill vi ändra på och underlätta att tjäna pengar genom försäljning. Newbody finns till av en enda orsak – att alla ska kunna åka med och skapa minnen och vänner för livet.

Newbody FamilY I SIFFROR

Sedan 1987 har vi hjälpt till att samla in mer än 1,4 miljarder

är nöjda med kvaliteten på produkterna.

tycker att produkterna är prisvärda.

rekommenderar Newbody-produkter till kompisar och kollegor.

är snittförtjänsten för varje försäljningsomgång.

har Sveriges klubbar och klasser tjänat med oss.

kunder köper produkter från Newbody-familjen varje år.

Sortiment

Allt är lättsålt

Det ska vara så lite krångel som möjligt för er att tjäna pengar till föreningen. Därför säljs allt i paket med en eller flera produkter. Alla produkter är otroligt prisvärda, priset är ungefär hälften av vad en liknande produkt skulle kostat i butik. Oavsett varumärke säljs allt i en och samma katalog. Sortimentet uppdaterar vi löpande under säsongen. Det ger er ett bredare sortiment och möjlighet att överraska slutkunderna med nya varor varje gång.

Tjäna pengar med Newbody

Newbody

Svenska folkets favoritkläder. Välkända för riktigt bra kvalitet och passform.

Tjäna pengar med Spicy Dream

Spicy Dream

Exklusiva kryddor som förhöjer matupplevelsen.

Tjäna pengar med Home Seremonies

Home Seremonies

Skandinavisk design som skapar stämning i hemmet.

Nya priser och högre ersättning

Med start 2 januari 2023 justerar vi våra priser och inför samtidigt fler priskategorier. De flesta paket kommer att få ett högre pris, men några får faktiskt också ett lägre pris. Tidigare ersättningsmodell har låtit er behålla ca 25% av försäljningspriset och detta ruckar vi såklart inte på. Ni behåller fortfarande samma andel när priserna höjs. Se i vår ersättningstabell hur mycket förtjänst ni får för respektive paket.

Newbody försäljning

Newbody

Svenska folket köper över två miljoner paket med Newbody-kläder varje år. Många har våra t-shirtar och underkläder på sig dagligen. Genom åren har Newbody-kläderna blivit berömda för skön kvalitet och att de håller både färg och passform hur länge som helst.

Spicy Dream försäljning

Spicy Dream

God smak för en god sak. Med Spicy Dream säljer ni högkvalitativa kryddor, marinader och oljor i exklusiva presentförpackningar. Här finns allt för
grillen, pastan, tacomiddagen, burgarna, salladen, ostbrickan och husmanskosten. Sortimentet följer säsongsvariationerna så ni kommer alltid att träffa rätt i tiden.

Försäljning Home Seremonies

Home Seremonies

Här hittar ni allt som kan skapa stämning i hemmet. Doftljus, tvålar, handcreme, stearinljus, servetter och mycket annat. 90% är svensktillverkat med stilren skandinavisk design för att vara så attraktivt och lättsålt som möjligt.

Administration

Superenkelt att administrera

Du som är säljansvarig ska lägga minimalt med tid. Hos oss är säljprocesserna testade och beprövade efter många års erfarenhet. Mycket går med automatik utan att ni behöver tänka på det. Så fort ni bestämt er för att tjäna pengar med Newbody Family är allt förberett och klart.

Newbodyfamily leveranser

Färdigsorterat när ni får leveransen

När ni får leveransen från Newbody Family är allting uppdelat per lag och Säljare med namn på kartongerna. När en Säljare får fler lådor numreras också lådorna tydligt. Du som Administratör behöver inte sortera varorna, det har vi redan gjort åt dig. Istället får ni mer tid över för det som är viktigt för er som förening, lag eller klass.

Newbodyfamily lager

Allt finns alltid på lager

Newbody Family har 100% leveranssäkerhet. Det innebär att en vara aldrig blir slutsåld. Du slipper bök och stök med restade produkter, telefonsamtal med kundtjänst eller besöka era kunder flera gånger för att leverera varor som saknades i första leveransen.

Newbodyfamily kontaktpersoner

Behöver du hjälp? Prata med Gemina, Seija eller Johanna.

Innan ni kan köra igång och tjäna pengar genom försäljning så kommer vi att prata med dig som ska vara Administratör. En av oss kommer att vara din kontaktperson genom hela försäljningsperioden. Vi guidar dig genom hela processen och tar bort eventuella frågetecken innan ni sparkar igång.

INGA PROBLEM. SÅ VILL MAN HA DET.

Vill ni börja sälja? Eller funderar du på något?

Hur snabbt vill ni komma igång? Hur mycket pengar vill ni tjäna? Hör av dig så hittar vi det bästa försäljningsupplägget för just din klass, ditt lag eller din förening.