”Newbody har världens bästa produkter som är ganska lätta att sälja. Jag menar jättelätta."

Anton, 8 år, mittfältare

Under snart 40 år har vi hjälpt klasser och föreningar att samla ihop över 1,4 miljarder kronor. Tiotusentals klasser och lag har åkt iväg tillsammans – på läger, klassresor, tävlingar – och hundratusentals barn och ungdomar har fått minnen och vänner för livet. Välkommen till drömförverkligaren.

Sälj med oss

”Mamma sa att det var superlätt att tjäna pengar!”

Myra, 16 år

Eftersom vi också är föräldrar vet vi något som inte dina barn vet. Nämligen att du har lite annat för dig än att samla in pengar till deras klass eller förening. Därför har vi gjort det så enkelt som möjligt att tjäna pengar. Allt säljs i paket med en eller flera produkter. Och samtliga produkter är otroligt prisvärda (motsvarande varor kostar dubbelt så mycket i en butik).

Katalog och egen webbshop

Du får två kanonbra säljverktyg – en fysisk katalog och din grupp får en egen webbshop där man kan hitta samtliga våra produkter. Alla beställningar som görs gynnar automatiskt ditt lag eller klass.

Vi har gjort administrationen så enkel som möjligt.

Vi har lagt mycket tid på att göra säljjobbet så smidigt som möjligt – så du slipper. Våra säljprocesser är testade under många år. Mycket går med automatik utan att du behöver tänka.

Gör så här:

1

Startskottet

Utse en administratör som tar kontakt med oss. Administratören är lite som en lagledare som peppar sina lagkamrater och sprider positiv energi under försäljningen.

Hand som håller mobil och är inloggad på Newbody Familys säljportal
2

Registrering

Vi skickar kataloger och registrerar er i säljportalen – verktyget som gör administrationen busenkel.

Lagerpersonal på Newbody Family packar kataloger
3

Börja sälja

Ta med katalogen till jobbet, ring på hos grannarna, visa den för mor- och farföräldrar och hela tjocka släkten. Sprid länkarna till lagets eller klassens webbshop. Då får ni fler kunder och i slutändan mer pengar till drömförverkligande.

Flicka säljer Newbody för sitt fotbollslag
4

Dela ut och ta betalt

När varorna har kommit så är det bara att dela ut – och ta betalt. Vi har redan sorterat alla paket per familj. Bra jobbat!

”Alla har kalsonger från Newbody. Till och med mormor.”

Jamal, 7 år, förstaklassare

Tanken med vårt sortiment är att produkterna ska vara både lättsålda och hålla hög kvalitet. Vi har något för alla. Och eftersom utbudet ständigt uppdateras finns det alltid något nytt för dina kunder att handla.

Newbody – snyggt och användningsbart

En betydande andel av landets befolkning har Newbody-kläder på sig varje dag. Och varför inte? De är inte bara slitstarka och hållbara, de har dessutom bra passform. Samtidigt är de väldigt lättsålda.

Spicy Dream gör det goda ännu godare

Vårt kryddsortiment Spicy Dream höjer matupplevelsen. Vi har produkter för vardagsmat, sallader och grillkvällar. Och de är dessutom uppskattade gå-bort-presenter. Vi uppdaterar ständigt utbudet så vi har rätt produkter till rätt årstid. Går alltid att sälja.

Stiligt och skandinaviskt

Unna dig lite hemmalyx. Home Seremonies är en stilren kollektion med doftljus, tvålar, handcreme och servetter. Formen är klassiskt skandinavisk i sin enkelhet. Lättsålda produkter som förgyller både hem och tillvaro.

Produkter ur Newbody Familys sortiment

Hur mycket vill ni tjäna?

Här kan du lätt beräkna hur mycket ni behöver sälja för att nå målet. Det är bara att mata in siffrorna.

18

paket/person

För att nå ert försäljningsmål behöver varje säljare i genomsnitt sälja 18 paket

Förtjänst

Vi har sju olika prissättningar för våra produkter och er förtjänst är olika beroende på vilken produkt ni säljer. Se vad ni tjänar för varje produkt här.

120

30 kr

30 kr i förtjänst på paket som kostar 120 kr

150

37 kr

37 kr i förtjänst på paket som kostar 150 kr

180

45 kr

45 kr i förtjänst på paket som kostar 180 kr

200

50 kr

50 kr i förtjänst på paket som kostar 200 kr

220

55 kr

55 kr i förtjänst på paket som kostar 220 kr

250

63 kr

63 kr i förtjänst på paket som kostar 250 kr

”Det är så lätt att till och med pappa fattar”

Nils, 8 år, vänsterforward

Hade du tänkt bli administratör? I så fall kommer en av oss att
vara din kontaktperson under hela försäljningsperioden. Vi guidar
dig genom hela processen och svarar gärna på frågor.

Efter 35 år kan vi det här. Vi tror 100 000-tals barn och ungdomar håller med

Vi har hjälpt tusentals klasser och föreningar och hundratusentals barn att förverkliga sina drömmar under 35 år. Under tiden har vi lärt oss att ta bort allt som ens kommer i närheten av svårt och krångligt. Kvar finns bara schyssta, lättsålda produkter och en smidig administration. Vi hjälper dig från start till mål. Det är bara att säga till så ställer vi upp – med tips och pepp. Visste du till exempel att alla har tillgång till en säljcoach? Det kan vara värt att prova. Och glöm inte kika på vår youtube-kanal. Där bjuder vi på enkla säljtips som hjälper dig samla in ännu mer pengar.

Personal Newbody Family

Och hela vägen i mål

Nu är allt klart! Produkterna har distribuerats och pengarna har kommit in. Det är nu det gäller. Ni ska iväg – på resa, läger, tävling. Eller pengarna kanske går till nya matchställ för laget. Drömmen blir verklighet.

Såhär tycker andra om oss

Busenkelt

Att sälja med Newbody Family är busenkelt. Knacka på hos grannen, ta med katalogen till jobbet och dela din shop till vänner och bekanta. Om du trots detta undrar över något finns vi här för att hjälpa dig genom hela försäljningen. Glöm inte heller att kika på vår Youtube-kanal – där bjuder vi på tre enkla säljtips som ger er försäljning en flygande start.

 • Vad innebär det att vara administratör?

  Varje säljande grupp behöver ha en Administratör som är minst 18 år. Administratören startar upp försäljningen och har den löpande kontakten med oss. Det är också Administratören som ansvarar för att skicka in gruppens order, ta emot leverans och betalning av fakturor.

  Läs hela svaret
 • Vilken katalog får vi sälja ur?

  Olika grupper säljer med olika kataloger. Ni kan tyvärr inte välja vilken katalog ni ska sälja med. Vilken ni får beror på när ni startar försäljningen.

  Läs hela svaret
 • Packas vår order per Säljare?

  Det korta svaret är JA – det gör den. Eftersom vi vill göra det så enkelt som möjligt för dig som Administratör packar vi alltid gruppens order per Säljare oavsett hur många paket ni sålt.

  Läs hela svaret
 • Måste vi sälja för en viss summa?

  Nej vi har inga försäljningskrav. Ni får er förtjänst från första paketet ni säljer. Ett bra mål kan dock vara att försöka nå den fraktfria gränsen som infaller vid 250 sålda paket.

 • Hur går leveransen till?

  Våra leveranser skickas med Bring, Postnord och Early Bird. Beroende på hur många paket ni sålt och vilken adress ni vill ha er order levererad till får ni olika fraktalternativ att välja på. Vilka det blir ser du när du skickar in er slutorder. Lagret packar er order inom 2-5 arbetsdagar.

  Läs hela svaret

Nu kör vi!

När ni bestämt er är allt förberett. Det ska gå snabbt och smidigt att tjäna pengar genom försäljning till det ni behöver eller för att uppnå era drömmar och mål.

Intresseanmälan