Glada fotbollstjejer i grupp

Tjäna pengar till laget eller klassen.

Tjäna pengar

Handla när du vill och stötta föreningslivet!

Handla här

Våra varumärken

Det finns tre olika varumärken inom Newbody Family. Alla säljs via en och samma katalog. Det ger er tillgång till ett bredare sortiment och möjlighet att tjäna pengar genom försäljning flera gånger per år. Eftersom vi ständigt uppdaterar vårt sortiment kan ni erbjuda era kunder nyheter varje gång. Och på så sätt kan ni tjäna mer pengar. För den som ska köpa blir det aldrig tjatigt. Tvärtom.

Newbody

Sveriges populäraste kläder? Varje år köper svenska folket över två miljoner paket med Newbody-kläder. De är rikskända för hög kvalitet, bra passform och ett mycket bra pris.

Spicy Dream

Varumärket med goda kryddor, marinader och oljor i exklusiva presentförpackningar. Sortimentet varierar med årstiderna för att alltid pricka in kundens köpbehov.

Home Seremonies

Vårt varumärke med prisvärda doftljus, tvålar, handcreme, stearinljus och servetter. Allt i stilren skandinavisk design. 90% av Home Seremonies är tillverkat i Sverige.

Alla har inte råd att följa med. Ditt köp gör skillnad!

Sverige är ett av världens bästa länder på föreningsliv och mer än hälften av alla barn och unga idrottar minst en gång i veckan. Men alla har inte råd att följa med på cupen eller träningslägret. Ett av tio barn tvingas av ekonomiska skäl att stanna hemma när kompisarna åker iväg. Det här vill vi ändra på och du kan hjälpa till!

I vår webbshop kan du handla precis som i en vanlig webbshop. Skillnaden mot andra webbshopar är att här går ca 25% av försäljningen till den förening, det lag eller den skolklass du väljer att stötta!

Allt i samma katalog

Nu finns alla våra varumärken i en och samma katalog under Newbody Family. Startar ni en försäljning med oss kan ni alltså erbjuda era kunder kläder, kryddor och hemartiklar samtidigt. Boka upp er försäljning redan nu så har ni halva jobbet gjort redan!

Missa inte det senaste

Som prenumerant på vårt nyhetsbrev får du tips och inspiration och är först med att få reda på produktlanseringar och annat kul som händer hos oss.